nl uk

Diensten

Wij zijn er van overtuigd dat alleen een geïntegreerde aanpak van alle Online Marketing onderdelen een merk online genoeg tractie geeft. Hiervoor is een innovatieve visie en een diversiteit aan professionals nodig, dat Blue Mango beide in huis heeft. Van het ontwikkelen tot het beheren en optimaliseren, elk aspect wordt bekeken en onderhanden genomen voor optimaal resultaat.

ONLINE MARKETINGMIX

De middelen om succesvol te zijn op het gebied van Online Marketing bestaan uit Display Advertising, Search (SEA/SEO/Linkbuilding), Affiliate Marketing, Social Media, Mobile Marketing, vergelijkingssites en E-mailmarketing. Op basis van Conversie Attributie Data wordt synergie bereikt tussen alle elementen uit de marketingmix. Blue Mango Interactive heeft specialisten per mediumtype in huis voor de optimale inzet van het marketingbudget.

REAL-TIME BIDDING

Real Time Bidding is de nieuwste en meest belovende ontwikkeling in Display Advertising. In 2011 is deze techniek in Nederland alom geaccepteerd door publishers, netwerken, media bureaus en adverteerders. Op basis van grote hoeveelheden data kan real time worden beslist of een advertentie aan een specifiek persoon wordt getoond en wat men bereid is daarvoor te betalen. Op deze manier verandert Display Advertising van een traditioneel push-medium, in een geavanceerde manier om Online Marketing op het individu toe te spitsen. Er is een groot aanbod aan RTB platforms, maar na een grondige evaluatie is gekozen voor het state of the art platform AppNexus.

IT 

Onze IT-experts beschikken over de juiste kennis en ervaring op het gebied van programmeertalen zoals C#, .NET, Javascript, ActionScript 2.0 en 3.0, PHP, CSS en (X)HTML. Deze afdeling werkt bovendien nauw samen met de twee andere pijlers van Blue Mango Interactive: Marketing en Creatie, waardoor er efficiënt en effectief wordt gewerkt. Lees meer over deze afdeling via onderstaande link.  

INTERVIEW MET DEVELOPER RENÉ

CONVERSIE RATIO OPTIMALISATIE

Blue Mango Interactive biedt twee diensten om de conversies te verhogen; optimalisatie van online marketing uitingen en implementatie van een verbetercultuur op owned media en dan met name de website van de klant. Blue Mango werkt daarbij vanuit de visie dat de gehele dialoog via digitale media voor verbetering vatbaar is.

Inzicht in menselijke behoeften en de bezwaren van prospects, zijn daarbij vaak het startpunt om knelpunten te verbeteren via A/B of Multivariate testing. Daarnaast worden steeds vaker theorieën uit de consumentenpsychologie toegepast om internetgebruikers te overtuigen en verleiden.

Blue Mango Interactive is VWO certified partner.

Certified _partner _tag.

CREATIE

Het complete creatieve proces, van concept tot design, wordt door de professionals van Blue Mango Interactive verwezenlijkt. Zo zijn onze Designers en Flash Developers gespecialiseerd in het creëren van o.a. diverse banner formaten en rich media uitingen, maar ook virals, widgets, landingspagina’s en complete campagnewebsites. Lees meer over een persoonlijke kijk op dit vakgebied via onderstaande link. interview met Designer Gino

OPTIMALISATIE

De Campaign Optimizers van Blue Mango Interactive zijn perfectionisten en dat is maar goed ook, want zij gaan namelijk nèt dat stapje verder om maximaal rendement te behalen. Meten, testen, analyseren en optimaliseren van alle Online Marketingactiviteiten is dagelijkse kost voor een Optimizer en daarom is het van essentieel belang dat zij op de hoogte zijn van de belangrijkste ontwikkelingen in het digitale landschap. Lees meer hierover via onderstaande link.interview met Optimizer Pim

MEDIA INKOOP

Dankzij de samenwerking met een beperkt aantal grote adverteerders heeft Blue Mango Interactive de online "buying power" om goede afspraken te maken met online uitgevers en advertentienetwerken. We kunnen op vrijwel alle mogelijke kostenmodellen inkopen: CPM, CPC, CPA, hybride of fixed pricing.

ONLINE STRATEGY

De Online Strategists van Blue Mango Interactive adviseren en communiceren met de klanten over de beste strategie. Zij kijken naar de beste opzet van bijvoorbeeld online campagnes. Omdat alle afdelingen nauw met elkaar samenwerken, kunnen de strategen de visie van de klant snel omzetten naar een concrete campagne. Lees meer hierover via onderstaande link. interview met Online Strategist Mark

WEB ANALYTICS

Blue Mango Interactive helpt bij de volledige implementatie van web analytics op websites. Mocht dit al geïmplementeerd zijn, checken we of deze implementatie correct meet en of deze nog verder geoptimaliseerd kan worden. Samen kijken we wat de belangrijkste doelstellingen en KPI’s zijn en hoe we deze optimaal kunnen doormeten via een web analytics pakket. Op basis hiervan worden automatische rapportages opgezet om de resultaten goed inzichtelijk te krijgen.