Diensten

Blue Mango Interactive is er van overtuigd dat alleen een geïntegreerde aanpak van alle online marketing het beste resultaat levert. En dat ROI geëvalueerd moet worden over het totale resultaat en niet alleen over de last click.

Media

Blue Mango Interactive gelooft in de synergie tussen verschillende kanalen. Met zelf ontwikkelde tools en jarenlange ervaring kan de juiste media-mix voor iedere sales-, branding- of retentie campagne worden bepaald.

Meer over media

Content

De designers en developers zijn gespecialiseerd in het creëren van online advertising zoals banners en rich media uitingen, maar ook complete campagnesites. De conversion rate optimization specialisten optimaliseren deze content en de funnels.

Meer over content

Data

Data is een middel en geen doel. Data Scientists halen waarde uit (big) data. Zij ontwikkelen slimme algoritmes en doorgronden complexe verbanden tussen media-inzet en sales. Data Science is dus een cruciaal onderdeel om maximale performance te realiseren.

Meer over data

Strategie

Strategists adviseren klanten over de meest efficiënte inzet van online campagnes. Een nauwe samenwerking met alle afdelingen zorgt ervoor dat de visie van een klant snel omgezet wordt naar een concrete en effectieve campagne.

Meer over strategie
Meer weten? Neem contact op