Content

Het complete creatieve proces, van concept tot design tot optimalisatie, wordt door de professionals van Blue Mango Interactive verwezenlijkt. Daarnaast zorgt Conversion Rate Optimization ervoor dat user experience en koopverleiding ieder moment geoptimaliseerd worden.

Branded Content

Door relevante content die mensen inspireert, informeert of vermaakt, wordt er gebouwd aan de relatie tussen merken en hun (potentiële) klanten. Het merk wordt gekoppeld aan (redactionele) content op websites. De specialisten zorgen voor de strategie, inkoop, optimalisatie en analyse van branded content, waarbij altijd wordt gestreefd naar de beste brand performance.

Design

Of het nu gaat om een “simpele” banner of een activatiecampagne voor effectieve interactieve communicatie, voor beide is inzicht in online gedrag, media en een uitgesproken creatief idee nodig. De synergie tussen deze drie is wat we Data Driven Creation noemen.

Development

Het Development-team is de drijvende kracht achter de marketing van Blue Mango Interactive. Samen met onze designers bijten zij zich vast in zeer uiteenlopende projecten. Van landingspagina's tot (re)marketing scripts, van het maken van dynamische HTML banners tot het ontwikkelen van geavanceerde en innovatieve tools. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van de laatste technieken.

Conversion Rate Optimization (CRO)

CRO optimaliseert websites en online advertenties door het toepassen van psychologische principes en de user experience te verbeteren. Hiervoor gebruiken de specialisten verschillende methoden zoals surveys, heatmaps, A/B- of MV-tests en personalisatie. In 2015 viel BMI, samen met haar klanten, maar liefst 8 keer in de prijzen tijdens de Amerikaanse WhichTestWon awards*.

* https://whichtestwon.com/?s=blue+mango
Meer weten? Neem contact op