Klanten

Blue Mango Interactive werkt voor grote klanten in de FMCG, telecom, energie, finance en e-commerce sector. Voor mooie merken als Vodafone, Eneco, Staatsloterij, Kruidvat, Randstad, Mars en Marktplaats.

Vodafone

Vodafone Nederland is onderdeel van de Vodafone Group, het grootste communicatiebedrijf ter wereld. Blue Mango Interactive en Vodafone Nederland werken al samen sinds begin 2007. Dit is uitgegroeid tot een brede samenwerking voor de consumenten- en de zakelijke markt. Blue Mango Interactive verzorgt alle online- en mobile branding- en sales campagnes.

Mars

Het is altijd fantastisch om voor grote merknamen te werken en de samenwerking met Mars Nederland geeft daar alle ruimte toe. Mars is beter bekend door een groot aantal merken als MARS®, SNICKERS®, M&M'S®, PEDIGREE® en WHISKAS®. Samen met Blue Mango Interactive is Mars voortdurend op zoek naar mogelijkheden om online brand awareness, lead generatie en social media inzet te optimaliseren.

ASR

ASR verzekeringen levert verzekeringsproducten aan zowel de zakelijke als de particuliere markt. Blue Mango Interactive en ASR werken samen aan de online marketing strategie voor consumenten, maar ook aan het verbeteren van de dienstverlening naar tussenpersonen.

Staatsloterij

Merken die al sinds 1726 bestaan, zijn uniek. Staatsloterij is zo’n uniek merk. Vanaf eind 2011 werkt Staatsloterij samen met Blue Mango Interactive om online het merk en de verkoop te laten groeien. Sinds januari 2012 heeft Blue Mango Interactive het volledige spectrum van online marketing opgepakt waaronder online strategisch advies, creative concepting & productie en advertising.

Eneco

De Eneco Groep levert al honderd jaar energie aan haar klanten. Eneco zorgt dat energie schoon, betaalbaar en beschikbaar blijft. Blue Mango Interactive is nauw betrokken bij de online marketingstrategie en verzorgt een breed scala aan diensten voor Eneco: strategisch advies, A/B testing, CRO, creative concepting & productie, media inkoop en Real Time Bidding.

Ditzo

Ditzo is inmiddels al een aantal jaren actief op de verzekeringsmarkt. Blue Mango Interactive is vanaf de start van het merk Ditzo betrokken bij het vormen en uitvoeren van de online strategie. Naast de inhoudelijke uitdagingen op het gebied van online marketing blijken ook de culturen van beide bedrijven goed bij elkaar te passen.

Kruidvat

Kruidvat, onderdeel van A.S. Watson, heeft wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Blue Mango Interactive werkt sinds 2014 voor deze winkelformule en verzorgt voor Kruidvat.nl en Kruidvat.be de totale online marketing mix, voor zowel e-commerce als online branding campagnes en de creatieve doorvertaling van ATL concepten naar online.

Randstad

Het beste naar boven halen in mensen en organisaties, dat is al meer dan 50 jaar de passie van Randstad. Blue Mango Interactive werkt voor Randstad Groep Nederland voor de merken Randstad, Tempo Team en Yacht. Sinds 2014 werken we samen met Randstad aan de online marketing strategie voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt, waarbij constant gezocht wordt naar mogelijkheden om kandidaat en organisatie op de meest efficiënte wijze bijeen te brengen.

Marktplaats

Marktplaats.nl is een dochteronderneming van de Ebay Classifieds Group en de absolute nummer 1 in Nederland binnen deze categorie. Sinds maart 2015 werkt Marktplaats intensief samen met Blue Mango Interactive om display advertising voor het merk en performance naar een hoger plan te tillen én beter te integreren in de totale middelen-mix.

Meer weten? Neem contact op