Tech

Technologie is dé enabler achter elke online marketing campagne. Blue Mango Tech ontwikkelt marketing applicaties om data, media & content optimaal te laten renderen. Voor onszelf, maar ook voor internationale agencies & brands.

LemonPi

Blue Mango Interactive gelooft in Real Dynamic advertising, waarbij een uiting zich afhankelijk van de context, het momentum of de persoon aanpast. Daarom hebben we LemonPi ontwikkeld. Technologie en data science stelt marketeers en designers in staat om minder-relevante advertenties te veranderen in relevante service en communicatie.

SPLASH!

De wereld wordt steeds mobieler. Echter, nog steeds is het grootste deel van alle display advertising ‘Flash’ based, terwijl dit niet zichtbaar is op mobiel. Daarom hebben we Splash! ontwikkeld. Deze tool stelt designers in staat om direct vanuit Photoshop banners te scripten, te animeren en te ontwikkelen met HTML5 als output.

BAAS

De expertise die Blue Mango Interactive heeft opgebouwd in de afgelopen 15 jaar in online marketing is vertaald naar een technisch platform waarin het online marketing proces transparant en actionable wordt gemaakt. BAAS (Blue mango As A Service) is een platform waarin kosten en opbrengsten van alle campagnes over alle kanalen inzichtelijk worden.

Qubit Opt-in

Blue Mango Interactive heeft een nieuw opt-in script ontwikkeld op de standaard opt-in oplossing die Qubit aanbiedt en voert hier een aantal verbeteringen op door. De belangrijkste updates zijn het verwijderen van het iframe, wat styling eenvoudiger maakt, en de toevoeging van een crossdomain opt-in optie.

Meer weten? Neem contact op